top of page

НІЖ-КІЛЬЦЕ MARTOR SECUMAX MDP

Працювати з ріжучим інструментом, залишаючи обидві руки вільними для інших цілей? НІЖ-КІЛЬЦЕ SECUMAX MDP робить це можливим. Таким кільцем на пальці можна розрізати плівку, нитки, мотузки та багато іншого. Зроблений з металодетектованого пластику, що зводить до мінімуму ризик випадкового потрапляння в процес виробництва.

KEY FEATURES AND BENEFITS

- Найвища безпека
- Нержавіюче лезо
- Виняткова якість
- Металодетектований
- Універсальний розмір

PRODUCT DESCRIPTION

Працювати з ріжучим інструментом, залишаючи обидві руки вільними для інших цілей? НІЖ-КІЛЬЦЕ SECUMAX MDP робить це можливим. Таким кільцем на пальці можна розрізати плівку, нитки, мотузки та багато іншого. Зроблений з металодетектованого пластику, що зводить до мінімуму ризик випадкового потрапляння в процес виробництва. - Нержавіюче лезо: кільцевий ніж SECUMAX MDP, оснащений високоякісним лезом з нержавіючої сталі. - Виняткова якість: одноразовий ніж (лезо не підлягає заміні). Завдяки кільцю, яке надягається на палець, його складно загубити. Обидва фактори забезпечують безпеку під час роботи для кожного окремого співробітника і підприємства в цілому. - Універсальний розмір: кільце ніколи не буде тиснути. Пластик, з якого воно виготовлено, настільки гнучкий, що товщина пальця не має значення. Ви зможете надягати його на будь-який палець по черзі - від вказівного до безіменного. - Оптимальний захист товарів: запресоване лезо ріже тільки те, що потрібно. Сплощений носик забезпечує уникнення травми або пошкодження товарів.

PRODUCT DETAILS

Виробник: MARTOR (Німеччина) Номер для замовлення: 307.08 Одиниця упаковки: без упаковки (50 ножів у картонній пакувальній коробці) Розмір (Д x Ш x В): 34.3 x 23.2 x 18.4 мм Вага продукту: 3,5 г Глибина різу: 5,6 мм Основний матеріал: металодетектований пластик Матеріал леза: сталь

STANDARDS

Сертификат GS S 60169806

FIELDS OF APPLICATION

- плівкове та паперове полотно - мотузка

REQUEST DETAILED PRODUCT INFORMATION OR DOCUMENTS

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю нададасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page