top of page

Куртка зимова SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER

Куртка подовжена на підкладці SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER забезпечує максимальний комфорт і функціональність в холодну пору року. Застібається на блискавку для швидкості та легкості використання. Капюшон і комір з флісом всередині надають додаткового тепла.

KEY FEATURES AND BENEFITS

- Застібається на блискавку
- Капюшон на блискавці та комір з флісом всередині
- Велика кількість функціональних кишень
- Стьобана внутрішня підкладка

PRODUCT DESCRIPTION

Колекція двоколірних моделей SARA WORKWEAR POSEJDON з практичним і універсальним використанням. Різноманітність тканин і аксесуарів забезпечує тривалий термін служби. Куртка подовжена на підкладці SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER забезпечує максимальний комфорт і функціональність в холодну пору року. Застібається на блискавку для швидкості та легкості використання. Капюшон і комір з флісом всередині надають додаткового тепла. Велика кількість функціональних кишень забезпечує зручне й організоване зберігання ваших речей. Рукава з манжетами на липучці та стьобана внутрішня підкладка додають додатковий захист від холоду та вітру. Подовжена утеплена робоча куртка SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER - ваш надійний компаньйон для стильного і теплого захисту в холодну пору року.

PRODUCT DETAILS

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-08-720-26-36 - Тканина: 65% polyester / 35% cotton - Щільність тканини: 250±5 g/m2 Технічний опис виробу: - застібається на блискавку - капюшон на блискавці та комір з флісом всередині - велика кількість функціональних кишень: нагрудна кишеня з додатковою кишенею для телефону на липучці, дві нижні кишені з клапанами, внутрішня кишеня на блискавці, кишеня для телефону на блискавці на лівому рукаві - рукава з манжетами з еластичною стрічкою, що застібаються на липучку - стьобана внутрішня підкладка

STANDARDS

ДСТУ EN ISO 13688:2016

FIELDS OF APPLICATION

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

REQUEST DETAILED PRODUCT INFORMATION OR DOCUMENTS

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page