top of page

Куртка трикотажна сіра SARA WORKWEAR COMFORT PLUS

Куртка трикотажна SARA WORKWEAR COMFORT PLUS виконана у поєднанні софтшелу та трикотажу. Застібається на повну застібку-блискавку з внутрішнім клапаном, який захищає від продування вітру та сприяє ефективному повітрообміну.

KEY FEATURES AND BENEFITS

- Поєднання софтшелу та трикотажу
- Горловина з високим коміром-стійкою
- Комфортна, практична та стильна модель

PRODUCT DESCRIPTION

Колекція SARA WORKWEAR COMFORT PLUS створена для тих, для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Кожна модель цієї колекції оснащена еластичною тканиною або еластичними вставками, які значно покращують її функціональність та комфорт при носінні. Завдяки можливості комбінування однакових кольорів у різних конфігураціях, ви можете підібрати ідеальне комплект робочого одягу відповідно до поточних погодних умов та характеру роботи. Це робить не тільки стильним, але й практичним та гнучким вибором для кожного. Куртка трикотажна SARA WORKWEAR COMFORT PLUS виконана у поєднанні софтшелу та трикотажу. Застібається на повну застібку-блискавку з внутрішнім клапаном, який захищає від продування вітру та сприяє ефективному повітрообміну. Невеликі світловідбивні стрічки навколо блискавок кишень забезпечують видимість в менш освітлених місцях. Рукава та поділ на еластичній резинці для кращого прилягання.

PRODUCT DETAILS

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-65-620-25-71 - Тканина: 100% поліестер - Щільність тканини: 475 г/м² ± 5 g/m2 - Колір: чорний/сірий Технічний опис виробу: - передня частина без лицьового оздоблення з можливістю розміщення логотипа - матеріал 100% бавовна - вентиляційні отвори - дрібні світловідбивні елементи - регульована застібка - універсальний розмір

STANDARDS

ДСТУ EN ISO 13688:2016

FIELDS OF APPLICATION

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

REQUEST DETAILED PRODUCT INFORMATION OR DOCUMENTS

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page