top of page

Каска захисна SKYTEC RADIUS

Лінійка промислових захисних касок SKYTEC RADIUS. Будучи однією з найстильніших і найлегших промислових захисних касок на ринку, RADIUS забезпечує відмінний захист від ударів і підвищену особисту безпеку завдяки унікальній системі поглинання енергії удару "Crashbox Inside".

KEY FEATURES AND BENEFITS

- Вентильована
- Система поглинання енергії удару Crashbox Inside
- Зменшений пік для кращого огляду вгору
- 4 / 6 - точкові текстильні підвісні ремені (залежно від моделі)
- Зроблено в Німеччині

PRODUCT DESCRIPTION

Лінійка промислових захисних касок SKYTEC RADIUS. Будучи однією з найстильніших і найлегших промислових захисних касок на ринку, RADIUS забезпечує відмінний захист від ударів і підвищену особисту безпеку завдяки унікальній системі поглинання енергії удару "Crashbox Inside". Система поглинання енергії удару Crashbox Inside оптимізує розподіл і розсіювання енергії при ударі, щоб звести до мінімуму передачу сили на голову. Надійний захист голови працівників під час будівельних, ремонтних і монтажних робіт. Доступні різні варіації кольорів, щоб задовольнити різноманітні вимоги. Підходить для різних професій.

PRODUCT DETAILS

- Вентильована - Корпус шолома виготовлений з УФ-стабілізованого ABS або HDPE - Зменшений пік для кращого огляду вгору Прорізи (30 мм) для аксесуарів для захисту слуху або очей - 4/6 - точкові текстильні підвісні ремені (залежно від моделі) - Регульоване наголів'я із застібкою або храповиком (залежить від моделі) - Флісова пов'язка від поту - Саморозстібні кріплення підборідного ременя - Зроблено в Німеччині - Вага: 280/290 г (залежно від моделі) - Кольори: біла/жовта/помаранчева/червона/синя/зелена - Кольори підвищеної видимості: жовтий/помаранчевий

STANDARDS

ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT)

FIELDS OF APPLICATION

- Будівництво - Виробництво - Логістика - Електротехніка - Комунальне господарство

REQUEST DETAILED PRODUCT INFORMATION OR DOCUMENTS

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page