top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S3823 Grip Tight™

Пристрій блокування автоматичного вимикача Master Lock S3823 Grip Tight™ Plus підходить для автоматичних вимикачів у литому корпусі (480/600 В). Підходить для автоматичних вимикачів з великими ручками. За рахунок легкого та цілісного дизайну пристрій встановлюється без використання інструментів.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення : блокування тумблера автоматичного вимикача. Підходить для автоматичних вимикачів з великими ручками
Матеріал корпусу : загартована сталь, спеціальний композит, підходить для застосування у важких виробничих умовах
Кількість отворів для замків : 1
Установка : затискний механізм забезпечує легку установку без застосування інструменту

ОПИС ПРОДУКТУ

Пристрій блокування автоматичного вимикача Master Lock S3822 Grip Tight™ Plus підходить для автоматичних вимикачів у литому корпусі (480/600 В). Підходить для автоматичних вимикачів з великими ручками. За рахунок легкого, цілісного дизайну легко та встановлюється без використання інструментів. Гвинт із накатаною головкою з нержавіючої сталі та зубчастий кулачок забезпечують надійне захоплення рукоятки автоматичного вимикача, тому пристрій залишається на ньому надійно закріпленим. Фіксатор забезпечує додаткове фізичне блокування, щоб запобігти переміщенню перемикача у положення «ввімкнено». Сумісний з різними формами та розмірами рукоятки автоматичного вимикача.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення : блокування тумблера автоматичного вимикача. Підходить для автоматичних вимикачів з великими ручками Матеріал корпусу : загартована сталь, спеціальний композит, підходить для застосування у важких виробничих умовах Кількість отворів для замків : 1 Установка : затискний механізм забезпечує легку установку без застосування інструменту

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page