top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S3923

Пристрій для блокування фланців S3923 - це фізичне, найкраще рішення для технічного обслуговування трубопроводів. Регульована чашка забезпечує надійну фіксацію, яка приховує і блокує доступ до гайок, що утримують заглушку на місці.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення : блокування фланцевого з'єднання
Матеріал : алюміній, сталь
Стійкість до корозії : так
Робоча температура : –40°С до +93°С
Кількість отворів для замків : 4
Установка : нерухома торцева головка блокувального пристрою встановлюється на з'єднання фланця і щільно притискається до гайки з протилежного боку фланця другою головкою, що переміщається по зубчастій.

Розмір: M (MEDIUM)
Діаметр гайки: 30 - 50 мм
Діаметр шпильки: 21 - 34 мм
Діаметр трубопроводу: 80 - 325 мм

ОПИС ПРОДУКТУ

Пристрій для блокування фланців S3923 - це фізичне, найкраще рішення для технічного обслуговування трубопроводів. Регульована чашка забезпечує надійну фіксацію, яка приховує і блокує доступ до гайок, що утримують заглушку на місці. Працівники можуть виконувати технічне обслуговування з упевненістю, що заглушка, яку вони встановили на трубопроводі, не буде знята, поки всі працівники не знімуть свої навісні замки. 4 отвори для замикання дозволяють декільком працівникам одночасно замикати пристрій.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення : блокування фланцевого з'єднання Матеріал : алюміній, сталь Стійкість до корозії : так Робоча температура : –40°С до +93°С Кількість отворів для замків : 4 Установка : нерухома торцева головка блокувального пристрою встановлюється на з'єднання фланця і щільно притискається до гайки з протилежного боку фланця другою головкою, що переміщається по зубчастій. Розмір: M (MEDIUM) Діаметр гайки: 30 - 50 мм Діаметр шпильки: 21 - 34 мм Діаметр трубопроводу: 80 - 325 мм

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page