top of page

Система страхування PROTEKT PROLINER

Стаціонарна система горизонтального страхування від падіння з висоти PROTEKT із нержавіючої сталі на тросі

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Горизонтальна лінійна анкерна система
- Анкерний пристрій класу С
- Система розрахована на одночасну роботу максимум 3 користувачів

ОПИС ПРОДУКТУ

Всі компоненти системи PROLINER виготовлені з нержавіючої сталі. Каретка є мобільною точкою кріплення індивідуального захисного спорядження. Вона дозволяє користувачам переміщатися вздовж системи, залишаючись у вертикальному положенні. Напрямна, яка є контактною лінією для анкерної каретки, виготовлена з подвійного троса з нержавіючої сталі діаметром 8 мм. Амортизаційний комплект відповідає за зменшення зусиль, що діють на несучі конструкції, а зворотний ролик відповідає за правильне натягнення робочої лінії. Системи довжиною понад 12 м мають проміжні опори, що забезпечують проходження каретки. Заводська табличка містить основну інформацію про використання системи, а також індивідуальний серійний номер, дату встановлення (місяць і рік) і дату наступної технічної перевірки. Візок є мобільною точкою кріплення системи для індивідуального страхувального спорядження. Він забезпечує мобільність уздовж системи, одночасно забезпечуючи захист від падіння у вертикальній площині. Анкерна лінія, яка є злітно-посадковою смугою візка, виготовлена з подвійного троса з нержавіючої сталі діаметром 8 мм. Обмежувач падіння використовується для зменшення зусиль, що впливають на опорні конструкції, а зворотний ролик - для належного натягу троса, що використовується в системі. Системи довжиною понад 12 м оснащені проміжними опорами, що забезпечують рух візка. Система придатна для робіт у вибухонебезпечних зонах.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

-Візок HL 620 (мобільна анкерна точка) -Монтажна пластина з нержавіючої сталі. Монтується за допомогою болтів або анкерів на горизонтальну поверхню. -Зворотний вал HL 420 -Обмежувач падіння HL 301 -Захват для кабелю HL 506 -Натягувач HL 402 -Проміжний тримач HL 220 виготовлений з нержавіючої сталі. Кріпиться за допомогою болтів або анкерів на горизонтальну поверхню. -Комплект для монтажу системи в поперечному напрямку до балки. Кріплення за допомогою вушок до двотаврових балок. Матеріали: нержавіюча та оцинкована сталь -Комплект для встановлення кінцевих точок системи, що направляються поперечно до балки. Кріплення за допомогою вушок до двотаврових балок. Матеріали: нержавіюча та оцинкована сталь

СТАНДАРТИ

EN 795:2012, IDT ДСТУ EN 358:2017

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page