top of page

Окуляри захисні RILEY CYPHER RX з корегуючим ефектом

Інноваційні та стильні захисні окуляри RILEY CYPHER доступні в оправі з опцією RX з коригуючим ефектом (з діоптріями). Витончена оправа з м'якими заушниками з ко-ін'єкційним наповненням пропонує сучасний дизайн, максимальний комфорт і функціональність для користувача.

KEY FEATURES AND BENEFITS

- Спортивний стиль
- Коригуючий ефект
- М'яке нековзне перенісся
- Двоколірні гнучкі завушники покращують загальну посадку та комфорт
- Унікальні бічні дужки з аеродинамічними прорізами
- Прогумовані бокові сторони для додаткового зчеплення
- Чохол, ганчірка для чищення та гарантія на виготовлення в комплекті

PRODUCT DESCRIPTION

Інноваційні та стильні окуляри RILEY CYPHER доступні в оправі з опцією RX з коригуючим ефектом (з діоптріями). Витончена оправа з м'якими заушниками з ко-ін'єкційним наповненням пропонує сучасний дизайн, максимальний комфорт і функціональність для користувача. Захисні окуляри CYPHER RX поєднують в собі сучасний стиль, впевненість та інновації. Бездоганне поєднання передової безпеки та точності, розроблені спеціально для сучасного професіонала. - Спортивний стиль - Коригуючий ефект - М'яке нековзне перенісся - Двоколірні гнучкі завушники покращують загальну посадку та комфорт - Унікальні бічні дужки з аеродинамічними прорізами - Прогумовані бокові сторони для додаткового зчеплення - Чохол, ганчірка для чищення та гарантія на виготовлення в комплекті

PRODUCT DETAILS

Вага: 22г Лінза: 8 мм

STANDARDS

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

FIELDS OF APPLICATION

- Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад - Морська промисловість

REQUEST DETAILED PRODUCT INFORMATION OR DOCUMENTS

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page