top of page

Рукавички ізолюючі SECURA ELSEC CLASS 3

Ізолюючі рукавички ELSEC призначені для електричних робіт як основний засіб індивідуального захисту при роботі з напругою або як додатковий засіб захисту при напрузі.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Виготовлені з високоякісного натурального латексу
- Ергономічна форма та еластичність
- Пройдено електричні випробування
- Клас 3

ОПИС ПРОДУКТУ

Ізолюючі рукавички ELSEC призначені для електричних робіт як основний засіб індивідуального захисту при роботі з напругою або як додатковий засіб захисту при напрузі. Електроізоляційні рукавички ELSEC мають ергономічну форму і виготовлені з високоякісного натурального латексу. Кожна рукавичка має індивідуальний номер і проходить електричні випробування на комп'ютеризованому випробувальному стенді. Звіт про випробування додається до кожної окремої упаковки рукавичок. Ергономічна форма та еластичність рукавичок робить роботу комфортною та легкою навіть при підвищеному потовиділенні. Зверху вдягаються внутрішні бавовняні та/або захисні шкіряні рукавички. Доступні п'ять класів рукавичок ELSEC що відповідають різним вимогам до випробувань напругою.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Рукавички ізолюючі ELSEC 30 кВ Клас/категорія: 3/RC Випробувальна напруга [В]: 30 000 Максимальна робоча напруга: до 27,5 кВ Рукавички ELSEC мають спеціальні властивості, що підвищують їх стійкість до: R - кислоти, масла і озону. C - стійкість до екстремально низьких температур Доступні п'ять розмірів: 8, 9, 10, 11, 12 Рукавички ELSEC пройшли випробування на термічний вплив електричної дуги

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 388:2017 (EN 388:2016, IDT), ДСТУ EN 420:2017 (EN 420:2003+Аl:2009, IDT) EN 60903:2003 + AC2:2005

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Аварійно-рятувальна галузь - Хімічна промисловість - Нафтохімічноа галузь - Фармацевтична промисловість - Ядерна галузь - Харчова промисловість - Загально захисне взуття та одяг - Виробництво металу - Енергетика

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page