top of page

Блокувальна накладка MASTER LOCK 428

Діелектрична блокувальна накладка 428 виробництва Master Lock (США), дозволяє одночасно розміщувати декілька навісних замків при блокуванні того самого обладнання. Устаткування залишатиметься заблокованим доти, доки остання людина не закінчить свою частину роботи та не зніме свій замок.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Легка та надійна діелектрична блокувальна накладка
- Має високу хімічну, корозійну та механічну стійкість
- Матеріал : нейлон
- Відповідність директиві «Один працівник, один замок, один ключ»
- 6 отворів для замків

ОПИС ПРОДУКТУ

Нейлонова діелектрична блокувальна накладка на 6 замків. Являється важливою частиною систем блокування LOTO. З її допомогою можна одночасно розміщувати кілька навісних замків при блокуванні того самого обладнання, що дає можливість організувати просте і ефективне блокування кількома людьми. Устаткування залишатиметься заблокованим доти, доки остання людина не закінчить свою частину роботи та не зніме свій замок.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Матеріал : нейлон Кількість отворів для замків : 6 Особливість моделі : діелектрична Максимальний діаметр дужки замка : 6,35 мм Ширина корпусу : 41 мм Висота корпусу : 174 мм Діаметр дужки : 6 мм Стійкість до корозії: так Стійкість до хімічних впливів: так

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page