top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK 482

Блокувальний пристрій Master Lock 482 має отвір глибиною 1-7/8 дюйма (48 мм) і діаметром
2-1/2 дюйма (64 мм) для ручок клапанів діаметром від 4 дюймів (102 мм) до 6,5 дюймів (165 мм), який оточує ручку управління клапаном для захисту від випадкового відкриття клапана.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення: блокування засувок і вентилів
Матеріал: термопластик Zenex™
Робоча температура: –57°С до +177°С
Кількість отворів для замків: 2
Можливість блокування засувки або вентиля у відкритому положенні: так
Стійкість до хімічних впливів: так

ОПИС ПРОДУКТУ

Блокувальний пристрій Master Lock 482 має отвір глибиною 1-7/8 дюйма (48 мм) і діаметром 2-1/2 дюйма (64 мм) для ручок клапанів діаметром від 4 дюймів (102 мм) до 6,5 дюймів (165 мм), який оточує ручку управління клапаном для захисту від випадкового відкриття клапана. Унікальна запатентована конструкція, що обертається, полегшує монтаж в умовах обмеженого простору. Міцний, легкий, діелектричний корпус з термопластичного матеріалу Zenez™ витримує вплив хімічних речовин і ефективно працює в екстремальних умовах. Включає в себе добре помітні постійні етикетки безпеки.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення: блокування засувок і вентилів Матеріал: термопластик Zenex™ Робоча температура: –57°С до +177°С Кількість отворів для замків: 2 Можливість блокування засувки або вентиля у відкритому положенні: так Стійкість до хімічних впливів: так Для засувок діаметром від 4 дюймів (102 мм) до 6,5 дюймів (165 мм)

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page