top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S2151

Зйомна кришка для кнопок і поворотних перемикачів Master Lock S2151 перешкоджає доступу до перемикача або елемента керування. Кришка підходить для перемикачів діаметром 30,5 і 22,5 мм і вміщує кнопки діаметром до 2 дюймів (51 мм) і висотою 1-3/4 дюйма (44 мм).

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення: блокування пускових кнопок, вимикачів, комутаторів
Матеріал: ABS пластик
Кількість отворів для замків: 1
Склад: знімний круглий корпус та адаптаційна основа

ОПИС ПРОДУКТУ

Зйомна кришка для кнопок і поворотних перемикачів Master Lock S2151 перешкоджає доступу до перемикача або елемента керування. Кришка підходить для перемикачів діаметром 30,5 і 22,5 мм і вміщує кнопки діаметром до 2 дюймів (51 мм) і висотою 1-3/4 дюйма (44 мм). Модернізована основа у формі підкови дозволяє використовувати її з піднятими шильдиками та зміщеним центром для розміщення поворотних ручок перемикачів, а прозорі основи та кришка забезпечують видимість шильдиків та етикеток.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення: блокування пускових кнопок, вимикачів, комутаторів Матеріал: ABS пластик Кількість отворів для замків: 1 Склад: знімний круглий корпус та адаптаційна основа Адаптаційна основа: два варіанти установки – самоклеюча або фіксована під об'єктом блокування Розташування блокатора: нестаціонарне, є можливість використання одного корпусу з кількома адаптаційними кільцями Об'єкти, що блокуються: пускові кнопки, вимикачі та комутатори діаметром до 51 мм і висотою до 44 мм Можливість блокування розташованих поруч об'єктів: при відстані між центральними осями сусідніх елементів щонайменше 60 мм

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page