top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S2394

Мініатюрний пристрій Master Lock S2394 для блокування автоматичних вимикачів . Застосовується як допоміжний елемент захисного блокування для автоматичних вимикачів стандартної ширини. Блокує практично всі мініатюрні автоматичні вимикачі ISO/DIN у всьому світі. Працює з усіма навісними замками та накладками Master Lock.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення: мініатюрні автоматичні вимикачі ISO/DIN у всьому світі
Матеріал корпусу : пластик
Матеріал фіксуючих дужок : метал
Кількість отворів для замків : 1
Установка : не вимагає додаткового обладнання
Запобіжний замок може бути встановлений горизонтально або вертикально
Можна встановлювати поруч на сусідні мініатюрні автоматичні вимикачі
Міцний термопластичний матеріал є хімічно стійким і ефективно працює в екстремальних умовах
Сумісний з усіма захисними навісними замками та блокіраторами Master Lock і American Lock

ОПИС ПРОДУКТУ

Мініатюрний пристрій Master Lock S2394 для блокування автоматичних вимикачів . Застосовується як допоміжний елемент захисного блокування для автоматичних вимикачів стандартної ширини. Блокує практично всі мініатюрні автоматичні вимикачі ISO/DIN у всьому світі. Працює з усіма навісними замками та накладками Master Lock. Запобіжний замок може бути встановлений горизонтально або вертикально. Можна встановлювати поруч на сусідні мініатюрні автоматичні вимикачі. Міцний термопластичний матеріал є хімічно стійким і ефективно працює в екстремальних умовах. Сумісний з усіма захисними навісними замками та блокіраторами Master Lock і American Lock.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення: мініатюрні автоматичні вимикачі ISO/DIN у всьому світі Матеріал корпусу : пластик Матеріал фіксуючих дужок : метал Кількість отворів для замків : 1 Установка : не вимагає додаткового обладнання Запобіжний замок може бути встановлений горизонтально або вертикально Можна встановлювати поруч на сусідні мініатюрні автоматичні вимикачі Міцний термопластичний матеріал є хімічно стійким і ефективно працює в екстремальних умовах Сумісний з усіма захисними навісними замками та блокіраторами Master Lock і American Lock

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page