top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S3477

Блокувальний пристрій кульового крана Master Lock S3477 на 1/4 обороту має компактний розмір, який можна легко зберігати або переносити, а також термостійкий металевий корпус з порошковим покриттям.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення : блокування рукоятки кульового крана
Матеріал : сталь
Стійкість до корозії : так
Робоча температура : –30°С до +120°С
Можливість блокування крана у відкритому положенні : ні
Одночасно допустима кількість замків : 1
Блоковані крани : діаметр від 1-1/4 дюйма (32 мм) до 3 дюймів (75 мм)

ОПИС ПРОДУКТУ

Блокувальний пристрій кульового крана Master Lock S3477 на 1/4 обороту має компактний розмір, який можна легко зберігати або переносити, а також термостійкий металевий корпус з порошковим покриттям. Пристрій підходить до ручних кульових ручок на чверть оберту для захисту від випадкового відкриття та підходить до кранів діаметром від випадкового відкриття та підходить до кранів діаметром від 1-1/4 дюйма (32 мм) до 3 дюймів (75 мм). Проста у використанні цілісна конструкція блокує клапан у вимкненому положенні.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення : блокування рукоятки кульового крана Матеріал : сталь Стійкість до корозії : так Робоча температура : –30°С до +120°С Можливість блокування крана у відкритому положенні : ні Одночасно допустима кількість замків : 1 Блоковані крани : діаметр від 1-1/4 дюйма (32 мм) до 3 дюймів (75 мм)

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page