top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S3821 Grip Tight™

Пристрій блокування автоматичних вимикачів Master Lock Grip Tight™ S3821 Plus підходить для мініатюрних автоматичних вимикачів (120/240 В). Цілісна конструкція дозволяє легко і послідовно встановити блокувальний пристрій без використання інструментів.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення : блокування тумблера автоматичного вимикача
Матеріал корпусу : загартована сталь, спеціальний композит, підходить для застосування у важких виробничих умовах
Кількість отворів для замків: 1
Установка : затискний механізм забезпечує легку установку без застосування інструменту

ОПИС ПРОДУКТУ

Пристрій блокування автоматичних вимикачів Master Lock S3821 Grip Tight™ Plus підходить для мініатюрних автоматичних вимикачів (120/240 В). Його легка, цілісна конструкція легко і послідовно встановлюється без використання інструментів. Гвинт з нержавіючої сталі та зубчаста губка забезпечують міцне зчеплення з ручкою вимикача, тому пристрій залишається надійно зафіксованим. Компактний розмір дозволяє блокувати вертикально та горизонтально суміжні вимикачі. Також підходить для багатополюсних вимикачів і перемикачів на стяжках.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення : блокування тумблера автоматичного вимикача Матеріал корпусу : загартована сталь, спеціальний композит, підходить для застосування у важких виробничих умовах Кількість отворів для замків: 1 Установка : затискний механізм забезпечує легку установку без застосування інструменту

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page