top of page

Блокувальний пристрій MASTER LOCK S3920

Пристрій для блокування метеликових клапанів Master Lock S3920 блокує практично будь-який метеликовий клапан за лічені секунди за допомогою регульованого тросового блокувального пристрою S806. Виготовлений з міцного, легкого термопластичного матеріалу Zenex™, пристрій є хімічно стійким і ефективно працює в екстремальних умовах.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Призначення : блокування метеликових клапанів
Матеріал : сталь
Стійкість до корозії : так
Можливість блокування крана у відкритому положенні : ні
Одночасно допустима кількість замків : 3
Спрямовані стрілки дозволяють легко встановити пристрій і мінімізують помилки користувача
Заклепка з нержавіючої сталі дозволяє пристрою плавно відкриватися і закриватися для забезпечення належного прилягання

ОПИС ПРОДУКТУ

Пристрій для блокування метеликових клапанів Master Lock S3920 блокує практично будь-який метеликовий клапан за лічені секунди за допомогою регульованого тросового блокувального пристрою S806. Простий у використанні клиноподібний пристрій має заклепку з нержавіючої сталі, що дозволяє плавно відкривати і закривати його, забезпечуючи правильне прилягання, а стрілки, що вказують напрямок застосування, полегшують монтаж і мінімізують помилки. Виготовлений з міцного, легкого термопластичного матеріалу Zenex™, пристрій є хімічно стійким і ефективно працює в екстремальних умовах.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Призначення : блокування метеликових клапанів Матеріал : сталь Стійкість до корозії : так Можливість блокування крана у відкритому положенні : ні Одночасно допустима кількість замків : 3 Спрямовані стрілки дозволяють легко встановити пристрій і мінімізують помилки користувача Заклепка з нержавіючої сталі дозволяє пристрою плавно відкриватися і закриватися для забезпечення належного прилягання

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page