top of page

Груповий блокувальний бокс MASTER LOCK 498А

Груповий блокувальний бокс - це пристрій, що дозволяє істотно зменшити кількість замків, які застосовуються при одночасному груповому блокуванні. Ідеально підходить для роботи в бригаді зі зміщеними графіками або підрядними роботами.

Принцип роботи: кожна точка блокування замикається на один навісний замок. Ключі від усіх точок блокування поміщаються в блокувальний бокс, після чого кожен співробітник, що працює з обладнанням, встановлює на цей бокс свій індивідуальний замок і знімає його тільки після завершення своєї роботи. Таким чином, поки останній співробітник не закінчить роботу та не зніме з боксу свій замок, ключі від заблокованого обладнання будуть замкнені.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Матеріал : сталь
Кількість отворів для замків : 12
Розміщення : переносне

ОПИС ПРОДУКТУ

Груповий блокувальний бокс - це пристрій, що дозволяє істотно зменшити кількість замків, які застосовуються при одночасному груповому блокуванні. Ідеально підходить для роботи в бригаді зі зміщеними графіками або підрядними роботами. Принцип роботи : кожна точка блокування замикається на один навісний замок. Ключі від усіх точок блокування поміщаються в блокувальний бокс, після чого кожен співробітник, що працює з обладнанням, встановлює на цей бокс свій індивідуальний замок і знімає його тільки після завершення своєї роботи. Таким чином, поки останній співробітник не закінчить роботу та не зніме з боксу свій замок, ключі від заблокованого обладнання будуть замкнені. Портативний червоний груповий замок Master Lock № 498A Latch Tight™ має міцне порошкове покриття червоного кольору та ергономічну ручку, яку зручно тримати в руці.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Матеріал : сталь Кількість отворів для замків : 12 Розміщення : переносне

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page