top of page

Груповий блокувальний бокс MASTER LOCK S600

Груповий блокувальний бокс S600 - це пристрій, що дозволяє істотно зменшити кількість замків, які застосовуються при одночасному груповому блокуванні. Ідеально підходить для роботи в бригаді зі зміщеними графіками або підрядними роботами. Виготовлений з нержавіючої сталі марки 430, щоб витримувати найсуворіші умови експлуатації. Міцна конструкція пропонує покращені конструктивні особливості, що робить цей сейф міцнішим і простішим у використанні.


КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Розміщення: переносне.
Матеріал боксу : нержавіюча сталь з порошковим покриттям.
Матеріал знімного боксу для ключів : пластик із прозорою передньою стінкою з удароміцного полікарбонату.
Кількість отворів для замків : 18 (для зручності ідентифікації отвори мають нумерацію)
Максимальний діаметр дужки замку: 10 мм.
Кришка : з можливістю закриття на навісний замок. У кришці боксу передбачена щілина з можливістю доповісти ключ у закритий бокс.
Довжина: 306 мм
Ширина : 163 мм
Висота : 144 мм
Довжина : 246 мм
Ширина : 124 мм
Висота : 138 мм
Місткість : 30 замків з ключами

ОПИС ПРОДУКТУ

Призначення : зберігання ключів від заблокованого обладнання під час проведення робіт кількома учасниками. Може використовуватись для перенесення замків усередині боксу. Виготовлений з нержавіючої сталі марки 430, щоб витримувати найсуворіші умови експлуатації. Міцна конструкція пропонує покращені конструктивні особливості, що робить цей сейф міцнішим і простішим у використанні. Розміщення: переносне. Матеріал боксу: нержавіюча сталь з порошковим покриттям. Матеріал знімного боксу для ключів : пластик із прозорою передньою стінкою з удароміцного полікарбонату. Кількість отворів для замків: 18. Для зручності ідентифікації отвори мають нумерацію. Максимальний діаметр дужки замку: 10 мм. Кришка : забезпечена клямкою з можливістю закриття на навісний замок. У кришці боксу передбачена щілина з можливістю доповісти ключ у закритий бокс. Особливості моделі: для зберігання ключів усередині модуля застосовується пластиковий бокс, що знімається. Для зручності контролю наявності ключів передня стінка боксу виконана прозорою. Ручка, що складається, і паз на дні боксу за формою ручки дозволяють зручно складувати бокси один на одного. На дні боксу передбачені дренажні отвори видалення вологи з внутрішньої частини боксу.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Розміщення: переносне. Матеріал боксу : нержавіюча сталь з порошковим покриттям. Матеріал знімного боксу для ключів : пластик із прозорою передньою стінкою з удароміцного полікарбонату. Кількість отворів для замків : 18 (для зручності ідентифікації отвори мають нумерацію) Максимальний діаметр дужки замку: 10 мм. Кришка : з можливістю закриття на навісний замок. У кришці боксу передбачена щілина з можливістю доповісти ключ у закритий бокс. Довжина: 306 мм Ширина : 163 мм Висота : 144 мм Довжина : 246 мм Ширина : 124 мм Висота : 138 мм Місткість : 30 замків з ключами

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page