top of page

Кабельний блокувальний пристрій MASTER LOCK S806CBL15

Універсальний тросовий блокувальний пристрій Master Lock S856 широкого спектру застосування. Ідеально підходить для групового та багатоточкового блокування, оснащений міцним, гнучким багатожильним сталевим тросом, ізольованим прозорим пластиковим покриттям. Міцний, легкий корпус з термопластичного матеріалу Zenex™ витримує вплив хімічних речовин і ефективно працює в екстремальних умовах.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Матеріал кабелю: сталь з додатковим термопластичним покриттям
- Запатентований натяжний кабель діаметром 4 мм та довжиною 4 572 мм
- Ідеально підходить до різних панелей автоматичних вимикачів та блокування засувок, що стоять поруч
- Міцний, легкий термопластичний корпус Zenex™ витримує вплив хімічних речовин
- Ефективно працює в екстремальних умовах
- Містить добре помітні етикетки безпеки

ОПИС ПРОДУКТУ

Пристрій широкого спектру застосування, має міцний стальний трос, ізольованим прозорим пластиковим покриттям. Міцний, легкий корпус з термопластичного матеріалу Zenex™ витримує вплив хімічних речовин і ефективно працює в екстремальних умовах. Для використання необхідно протягнути кінець кабелю через точки, які потрібно заблокувати, а потім назад через корпус блокування. За необхідності можна усунути будь-яке провисання за допомогою запатентованої функції блокування.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Виробник: Master Lock (США) Призначення: універсальний блокатор широкого застосування Матеріал корпусу : термопластик Zenex™ Матеріал кабелю : сталевий трос з вініловим покриттям Робоча температура : -46 ° С до +149 ° С Стійкість до хімічних впливів : так Кількість отворів для замків : 4 Довжина кабелю : 4 572 мм (15') Діаметр кабелю : 4 мм

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page