top of page

Станція блокувальна MASTER LOCK 1482B без наповнення

Замкова станція невеликого розміру без заповнення. Додайте захисні замки на свій вибір. Включає напівпрозору кришку, що замикається, для захисту вмісту від пилу та сміття. Розміри: 12-1/4 дюйма заввишки, 16 дюймів завширшки та 1-3/4 дюйма завглибшки (311 мм x 406 мм x 44 мм).

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах
- Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду
- Замикається на замок для контролю доступу
- Розрахована максимально на 4 навісні замки, 1 блокувальну накладку та 1 набір бірок

ОПИС ПРОДУКТУ

Міцні, зручні настінні станції забезпечують максимальний простір для зберігання на великих об'єктах або для використання кількома відділами. Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах. Закриті відділення захищають навісні замки та прилади від пилу та бруду. Замикається на замок для контролю доступу. Доступні як незаповнені, так і заповнені навісними замками/пристроями. Розміри: 12-1/4 дюйма заввишки, 16 дюймів завширшки та 1-3/4 дюйма завглибшки (311 мм x 406 мм x 44 мм).

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах - Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду - Замикається на замок для контролю доступу - Розрахована максимально на 4 навісні замки, 1 блокувальну накладку та 1 набір бірок

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page