top of page

Станція блокувальна MASTER LOCK 1484BP410 з наповненням

Замкова станція середнього розміру з наповненням. Включає напівпрозору кришку, що замикається, для захисту вмісту від пилу та сміття. Розрахована максимально на 20 термопластикових навісних замків 410RED Zenex™ (з різними ключами), 4 накладки, 48 бірок.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах
- Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду
- Замикається на замок для контролю доступу
- Розрахована максимально на 20 термопластикових навісних замків 410RED Zenex™ (з різними ключами), 4 накладки, 48 бірок.

ОПИС ПРОДУКТУ

Міцні, зручні настінні станції забезпечують максимальний простір для зберігання на великих об'єктах або для використання кількома відділами. Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах. Закриті відділення захищають навісні замки та прилади від пилу та бруду. Замикається на замок для контролю доступу. Доступні як незаповнені, так і заповнені навісними замками/пристроями. Розміри: 558 мм x 558 мм x 44 мм. Розрахована максимально на 20 термопластикових навісних замків 410RED Zenex™ (з різними ключами), 4 накладки, 48 бірок.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах - Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду - Замикається на замок для контролю доступу - Розрахована максимально на 20 термопластикових навісних замків 410RED Zenex™ (з різними ключами), 4 накладки, 48 бірок.

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page