top of page

Станція блокувальна MASTER LOCK S1900

Велика збірна станція MASTER LOCK S1900 для зберігання попереджувальних бірок та блокувальних пристроїв. Складається із станцій S1850 та S1800. Має прозору кришку, може бути замкнена кодовим замком. Сумарно станція має чотири відділення для блокувальних пристроїв та бірок, а також 16 підвісів для замків.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах
- Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду
- Відділення в нижній частині станції вміщують до 25 етикеток, загалом 150 етикеток
- Має 16 підвісів для навісних замків чи блокувальних накладок

ОПИС ПРОДУКТУ

Міцні, зручні настінні станції забезпечують максимальний простір для зберігання на великих об'єктах або для використання кількома відділами. Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах. Закриті відділення захищають навісні замки та прилади від пилу та бруду. Складається з основної панелі і двох прозорих контейнерів, що відкидаються, в яких зручно зберігати бірки і невеликі блокувальні пристрої. Кожне відділення вміщує 25 бірок, а також захисні окуляри та навушники. Має 16 підвісів для навісних замків чи блокувальних накладок. Розміри: 27 дюймів у висоту, 23,5 дюймів у ширину та 4,5 дюймів у глибину (685 мм x 596 мм x 114 мм).

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Міцна конструкція забезпечує тривалий термін служби в промислових умовах - Закриті відсіки захищають навісні замки та пристрої від пилу та бруду - Відділення в нижній частині станції вміщують до 25 етикеток, загалом 150 етикеток - Має 16 підвісів для навісних замків чи блокувальних накладок - Розміри: 27 дюймів у висоту, 23,5 дюймів у ширину та 4,5 дюймів у глибину (685 мм x 596 мм x 114 мм).

СТАНДАРТИ

OSHA 1910.147

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Автомобільна промисловість -Машини та обладнання -Виробництво металоконструкцій -Автомобільний ринок запасних частин -Харчова промисловість -Нафта і газ -Комунальні послуги -Складське господарство -Металургія -Хімічне виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page