top of page

Пояс лямковий KRATOS SAFETY FA10211

Пояс лямковий вогнестійкий з кушаком KRATOS SAFETY FA 10 211 00 з наплічними та ножними лямками, автоматичними пряжками, має 2 пункти закріплення (на грудях та за спиною)

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Пояс лямковий вогнестійкий
- З наплічними та ножними лямками, автоматичними пряжками
- Призначений для безпечного виконання робот на висоті
- Виготовлені з негорючого Арамідного матеріалу

ОПИС ПРОДУКТУ

Пояс лямковий вогнестійкий з поясом KRATOS SAFETY FA 10 211 00 з наплічними та ножними лямками, автоматичними пряжками, має 2 пункти закріплення (на грудях та за груди позиціонування, призначений для безпечного виконання робот на висоті, в безпосередній близькості від іскор та бризок розплавленого металу, при зварюванні, монтажних роботах у будівництві, металургії, електроенергетиці, на ТЕЦ та в ситуаціях, де існує небезпека падіння, як засіб індивідуального захисту від падіння з висоти. Ремені виготовлені з негорючого Арамідного матеріалу, що дозволяє використовувати цей пояс як вогнетривкий. Точка кріплення на спині виконана у формі D-подібного сталевого кільця, передня точка - у вигляді петель, петлі для кріплення інструменту на поясі. З'єднувально-регулюючі металеві пряжки дають можливість легко і швидко надіти і відрегулювати пояс.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Виробник : KRATOS SAFETY (Франція) Модель: FA 10 211 00 Макс. вага користувача : 140 кг Вага : 2,55 кг Розмір : M-XL, XXL.

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 358-2001, ДСТУ EN 361-2001

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Будівництво -Металургія -Електроенергетична галузь -Металургічна галузь -Монтажні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page