top of page

Жилет зимовий SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER

Жилет утеплений SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER - надійний захист і функціональність. Має застібку на блискавці для швидкого та зручного використання. Горловина з коміром-стійкою надає додатковий захист від вітру. Багатофункціональні кишені забезпечують зручне зберігання інструментів та дрібниць.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Багатофункціональні кишені
- Горловина з коміром-стійкою
- Низ з розширеною спинкою
- Стьобана внутрішня підкладка

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція двоколірних моделей SARA WORKWEAR POSEJDON з практичним і універсальним використанням. Різноманітність тканин і аксесуарів забезпечує тривалий термін служби, незалежно від типу виконуваних робіт. Жилет утеплений SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER - надійний захист і функціональність. Має застібку на блискавці для швидкого та зручного використання. Горловина з коміром-стійкою надає додатковий захист від вітру. Багатофункціональні кишені забезпечують зручне зберігання інструментів та дрібниць. Має внутрішню кишеню на блискавці для безпечного зберігання речей. Низ із розширеною спинкою забезпечує додатковий комфорт і захист. Стьобана внутрішня підкладка забезпечує додаткове утеплення.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-11-720-26-36 - Тканина: 65% polyester / 35% cotton - Щільність тканини: 250 + 5 g/m2 Технічний опис виробу: - застібається на блискавку - горловина з коміром-стійкою - багатофункціональна подвійна ліва нагрудна кишеня - дві нижні кишені - внутрішня кишеня на блискавці - низ з розширеною спинкою - стьобана внутрішня підкладка

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page