top of page

Кепка темно-синя SARA WORKWEAR COMFORT PLUS

Робоча кепка SARA WORKWEAR COMFORT PLUS універсальна модель, яка забезпечує щільну посадку на голові та стильний вигляд.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Щільна посадка
- Універсальний розмір
- Вентиляційні отвори

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція SARA WORKWEAR COMFORT PLUS створена для тих, для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Кожна модель цієї колекції оснащена еластичною тканиною або еластичними вставками, які значно покращують її функціональність та комфорт при носінні. Завдяки можливості комбінування однакових кольорів у різних конфігураціях, ви можете підібрати ідеальне комплект робочого одягу відповідно до поточних погодних умов та характеру роботи. Це робить не тільки стильним, але й практичним та гнучким вибором для кожного. Робоча кепка SARA WORKWEAR COMFORT PLUS універсальна модель, яка забезпечує щільну посадку на голові та стильний вигляд. Вентиляційні отвори сприяють ефективному повітрообміну. Регулювання об'єму за допомогою застібки забезпечує комфортну посадку та універсальний розмір. Має невеликі світловідбивні елементи.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-14-620-70-22 - Тканина: 100% бавовна - Щільність тканини: 300 г/м² ± 5 g/m2 - Колір: темно-синя Технічний опис виробу: - передня частина без лицьового оздоблення з можливістю розміщення логотипа - матеріал 100% бавовна - вентиляційні отвори - дрібні світловідбивні елементи - регульована застібка - універсальний розмір

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page