top of page

Куртка вітрозахисна сіра SARA WORKWEAR COMFORT PLUS

Вітрозахисна куртка SARA WORKWEAR COMFORT PLUS створена для тих, для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Має спортивний крій, виконана із вітрозахисної та водночас "дихаючої" тканини. Оснащена еластичними вставками, які значно покращують її функціональність та комфорт при носінні.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Спортивний крій
- Вітрозахисна та "дихаюча" тканина
- Комфортна, практична та стильна модель

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція SARA WORKWEAR COMFORT PLUS створена для тих, для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Кожна модель цієї колекції оснащена еластичною тканиною або еластичними вставками, які значно покращують її функціональність та комфорт при носінні. Завдяки можливості комбінування однакових кольорів у різних конфігураціях, ви можете підібрати ідеальне комплект робочого одягу відповідно до поточних погодних умов та характеру роботи. Це робить не тільки стильним, але й практичним та гнучким вибором для кожного. Куртка SARA WORKWEAR COMFORT PLUS має спортивний крій, виконана із вітрозахисної та водночас "дихаючої" тканини. Має застібку-блискавку по всій довжині із захистом підборіддя. Еластичні манжети на рукавах запобігають задуванню вітру та покращують теплоізоляційні властивості куртки. Також манжети мають отвір під великий палець. Це допомагає зафіксувати довжину рукавів та зігріває руки, частково замінюючи перчатки. Регульований капюшон захищає голову від вітру та опадів. Функціональні кишені додають практичності. Регульований поділ з подовженою спинкою забезпечує додаткову теплоізоляцію. Вентиляційні отвори під пахвами дозволяють збалансувати внутрішню температуру. Модель має світловідбивні елементи.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-13-620-70-25 - Тканина: 95% поліестер / 5% спандекс - Щільність тканини: 350 г/м² ± 5 g/m2 - Колір: сірий/чорний Технічний опис виробу: - спортивний крій - вітрозахисна та дихаюча тканина - застібка-блискавка по всій довжині із захистом підборіддя - еластичні манжети з отвором для великого пальця - регульований капюшон - дві кишені на блискавці та нагрудна кишеня (застібаються на блискавку) - регульований поділ з подовженою спинкою - вентиляційні отвори під пахвами на блискавці - світловідбивні елементи

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page