top of page

Куртка вітрозахисна SARA WORKWEAR POSEJDON

Куртка Softshell SARA WORKWEAR POSEJDON - ідеальне поєднання стилю та функціональності. Має водовідштовхувальні та вітрозахисні властивості. При цьому виконана з м’якої тканини що "дихає".

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Водовідштовхувальні та вітрозахисні властивості
- Виконана з м’якої тканини «що дихає»
- Манжети на липучках
- Світловідбивні вставки на рукавах та спинці

ОПИС ПРОДУКТУ

Куртка Softshell SARA WORKWEAR POSEJDON - ідеальне поєднання стилю та функціональності. Має водовідштовхувальні та вітрозахисні властивості. При цьому виконана з м’якої тканини «що дихає». Застібка на блискавці забезпечує легкість використання, виріз горловини з коміром-стійкою забезпечує додатковий захист. Контрастний кант спереду і ззаду надають динамічного вигляду. Має функціональні кишені: нагрудна врізна кишеня і дві нижні врізні кишені на блискавці. Манжети на липучках забезпечують щільне прилягання та додатковий комфорт. Світловідбивні вставки на рукавах і нижній частині спинки підвищують видимість у темний час доби.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-13-220-26-36 - Тканина: 95% poliester / 5% spandex - Щільність тканини: 350 + 5 g/m2 Технічний опис виробу: - застібка на блискавку - виріз горловини з коміром-стійкою - контрастний кант спереду і ззаду - нагрудна врізна кишеня на блискавці - дві нижні врізні кишені на блискавці - манжети на липучках - невеликі світловідбивні вставки на рукавах та нижній частині спинки

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page