top of page

Куртка зимова SARA WORKWEAR KING

Зимова утеплена модель SARA KING колекції WINTER STANDART для практичного та універсального використання. Забезпечує тривалий термін служби, незалежно від типу робіт.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Застібка на блискавку
- Горловина з коміром-стійкою
- Капюшон на блискавці, всередині оснащений утеплювачем
- Кишеня для телефону та дві нижні кишені
- Рукава суцільнокроєні з регулятором на липучці
- Стьобана підкладка всередині

ОПИС ПРОДУКТУ

Тепла, зносостійка і зручна робоча куртка для роботи взимку. Забезпечує не тільки тепло та комфорт, але й свободу рухів та практичну допомогу у виконанні повсякденних обов'язків. -Велика кількість кишень підвищує функціональність куртки -Дві нагрудні кишені з контрастними кулісками, прикриті накладками на липучках -Праворуч накладна кишеня з контрастними кулісками, прихована клапаном на липучці -Дві нижні накладні кишені з контрастними кулісками -Застібка на блискавці, прикрита планкою на липучці - за допомогою неї можна регулювати тепловий комфорт -Стьобаний утеплювач всередині куртки робить робочу куртку SARA KING WINTER придатною для дуже холодних днів -Капюшон на блискавці зі стьобаним утеплювачем зсередини для захисту від морозу, вітру та снігу. -Виріз горловини оброблений коміром-стійкою - ефективний захист від вітру -Суцільнокроєні рукави із регулятором на липучці - завдяки їм ви можете підігнати куртку під свій силует -Матеріал: 65% поліестер / 35% бавовна - куртка виготовлена з міцного, високоякісного матеріалу.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

-Виробник : SARA (Польща) -Артикул : 11-742 -Матеріал: 65% поліестер / 35% бавовна -Вага: 245+5 г/м2 -Стьобаний утеплювач: 150 г/м2 -Усадка: 2-3%

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page