top of page
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Куртка зимова SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER

Куртка подовжена на підкладці SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER забезпечує максимальний комфорт і функціональність в холодну пору року. Застібається на блискавку для швидкості та легкості використання. Капюшон і комір з флісом всередині надають додаткового тепла.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Застібається на блискавку
- Капюшон на блискавці та комір з флісом всередині
- Велика кількість функціональних кишень
- Стьобана внутрішня підкладка

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція двоколірних моделей SARA WORKWEAR POSEJDON з практичним і універсальним використанням. Різноманітність тканин і аксесуарів забезпечує тривалий термін служби. Куртка подовжена на підкладці SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER забезпечує максимальний комфорт і функціональність в холодну пору року. Застібається на блискавку для швидкості та легкості використання. Капюшон і комір з флісом всередині надають додаткового тепла. Велика кількість функціональних кишень забезпечує зручне й організоване зберігання ваших речей. Рукава з манжетами на липучці та стьобана внутрішня підкладка додають додатковий захист від холоду та вітру. Подовжена утеплена робоча куртка SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER - ваш надійний компаньйон для стильного і теплого захисту в холодну пору року.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-08-720-26-36 - Тканина: 65% polyester / 35% cotton - Щільність тканини: 250±5 g/m2 Технічний опис виробу: - застібається на блискавку - капюшон на блискавці та комір з флісом всередині - велика кількість функціональних кишень: нагрудна кишеня з додатковою кишенею для телефону на липучці, дві нижні кишені з клапанами, внутрішня кишеня на блискавці, кишеня для телефону на блискавці на лівому рукаві - рукава з манжетами з еластичною стрічкою, що застібаються на липучку - стьобана внутрішня підкладка

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page