top of page

Куртка кислотостійка SARA WORKWEAR CHEMIK AS

Антистатична та кислотостійка куртка SARA WORKWEAR CHEMIK AS забезпечуює обмежений захист від рідких хімікатів (одяг типу 6 та типу PB [6]). Також відповідає антиелектростатичним стандартам.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Захист від хімічних речовин
- Відповідність антиелектростатичним властивостям
- Світловідбивні елементи
- Виготовлена з м'якого, дихаючого матеріалу, який забезпечує комфорт і зручність при носінні

ОПИС ПРОДУКТУ

Коли йдеться про безпеку на робочому місці, не можна дозволити собі ризикувати. Ось чому вам потрібен одяг SARA WORKWEAR CHEMIK AS. Кислотостійкий робочий одяг призначений для захисту від небезпечних хімічних речовин. Він також відповідає антиелектростатичному стандарту. В захисному робочому одязі SARA WORKWEAR CHEMIK AS ви зможете працювати з упевненістю в тому, що ви в безпеці та під надійним захистом. Антистатична та кислотостійка куртка SARA WORKWEAR CHEMIK AS розроблена для безпеки користувачів під час роботи з рідкими хімікатами. Використання спеціального матеріалу забезпечує обмежений захист від рідких хімікатів типу 6 та типу PB [6]. Крім того, вона відповідає стандартам EN 1149-5:2018 (антиелектростатичний одяг), та EN 13034 (кислотостійкий одяг). Модель виготовлена з матеріалу, який забезпечує ефективний захист від рідких хімікатів. Крім того, завдяки своїй антиелектростатичній функціональності він забезпечує безпеку користувачів при роботі в середовищах, де присутні легкозаймисті речовини. Робочий одяг SARA WORKWEAR CHEMIK AS пройшов належні випробування і відповідає найвищим стандартам безпеки. Антистатична та кислотостійка куртка SARA WORKWEAR CHEMIK AS - ідеальний вибір для тих, хто працює в хімічній промисловості або в інших галузях, де існує ризик контакту з рідкими хімікатами.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-04-310-69-00 - Тканина: 64% поліестер, 34% бавовна, 2% антистатична нитка STATIC-CONTROL - Щільність тканини: 245 + 5 g/m2 Технічний опис виробу: - високий комір на горловині - потрійні шви - повна застібка-блискавка, прикрита клапаном на липучці - дві нагрудні кишені та дві нижні кишені, приховані клапанами на липучках - на рукавах нашита світловідбивна стрічка шириною 2,5 см - поділ куртки оброблений поясом з еластичними вставками для регулювання об’єму - виготовлена з високоякісного матеріалу, що забезпечує стабільність кольорів та розмірів після багаторазового прання (не дає усадки більше ніж 2%)

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016 EN 1149-5:2018 EN 13034

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Хімічна промисловість - Нафта і газ - Автомобільна промисловість - Харчова промисловість - Металообробка - Сільське господарство - Автомобільний ринок післяпродажного обслуговування - Комунальні послуги - Складське господарство

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page