top of page

Куртка на флісі синя SARA WORKWEAR COMFORT PLUS

Комфортна та тепла куртка на флісі SARA WORKWEAR COMFORT PLUS виконана з тканини, яка добре утримує тепло, забезпечуючи гарну ізоляцію в холодних погодних умовах. Легка та зручна для повсякденного використання.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Виконана з теплого та м'якого флісу
- Горловина з високим коміром-стійкою
- Hегульований поділ з подовженою спинкою

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція SARA WORKWEAR COMFORT PLUS створена для тих, для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Кожна модель цієї колекції оснащена еластичною тканиною або еластичними вставками, які значно покращують її функціональність та комфорт при носінні. Завдяки можливості комбінування однакових кольорів у різних конфігураціях, ви можете підібрати ідеальне комплект робочого одягу відповідно до поточних погодних умов та характеру роботи. Це робить не тільки стильним, але й практичним та гнучким вибором для кожного. Комфортна та тепла куртка на флісі SARA WORKWEAR COMFORT PLUS виконана з тканини, яка добре утримує тепло, забезпечуючи гарну ізоляцію в холодних погодних умовах. Легка та зручна для повсякденного використання. Має зручний крій, який забезпечує свободу рухів. Еластичні стрічки на манжетах та регульований поділ забезпечують додаткову теплоізоляцію. Куртка має невеликі світловідбивні елементи.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-12-620-33-72 - Тканина: 100% poliester - Щільність тканини: 350 г/м² ± 5 g/m2 - Колір: синій/темно-сірий Технічний опис виробу: - зручний крій та свобода рухів - застібка-блискавка по всій довжині з захистом підборіддя - дві врізні кишені та нагрудна кишеня (застібаються на блискавку) - регульований поділ з подовженою спинкою - еластична стрічка на манжетах - малопомітні світловідбивні елементи

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page