top of page

Куртка на флісі SARA WORKWEAR BOSMAN

Куртка на флісі SARA WORKWEAR BOSMAN зручна, довговічна та ідеально підходить для важких видів робот. Виконана з тканини, яка добре утримує тепло, забезпечуючи гарну ізоляцію в холодних погодних умовах. Легка та зручна для повсякденного використання.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Виконана з теплого та м'якого флісу
- Горловина з високим коміром-стійкою
- Cвітловідбивні елементи на рукавах і спині

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція SARA WORKWEAR BOSMAN пропонує моделі захисного одягу, які гарантують безпеку та захист на робочому місці. Відповідають чинним стандартам і мають необхідні сертифікати. Куртка на флісі SARA WORKWEAR BOSMAN зручна, довговічна та ідеально підходить для важких видів робот. Виконана з тканини, яка добре утримує тепло, забезпечуючи гарну ізоляцію в холодних погодних умовах. Легка та зручна для повсякденного використання. Зручний крій робить її комфортною для роботи протягом всього дня.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-13-130-21-00 - Тканина: 95% poliester / 5% spandex - Щільність тканини: 350 + 5 g/m2 Технічний опис виробу: - застібається на блискавку - горловина з коміром-стійкою - функціональні кишені: одна нагрудна кишеня на блискавці, дві нижні кишені на блискавці - суцільнокроєні рукава регулюються застібкою на липучці - світловідбивні елементи на рукавах та нижній частині спинки

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Дорожні роботи - Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page