top of page

Напівкомбенізон зимовий SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER

Утеплений напівкомбінезон SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER розроблений для максимальної функціональності та комфорту в період сезону низьких температурних умов.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Максимальної функціональності та комфорту в період сезону низьких температурних умов
- Велика кількість функціональних кишень
- Посилення колін із тканини кордура
- Еластичні підтяжки з регулюванням
- Стьобана внутрішня підкладка

ОПИС ПРОДУКТУ

Колекція двоколірних моделей SARA WORKWEAR POSEJDON з практичним і універсальним використанням. Різноманітність тканин і аксесуарів забезпечує тривалий термін служби, незалежно від типу виконуваних робіт. Утеплений напівкомбінезон SARA WORKWEAR POSEJDON WINTER розроблений для максимальної функціональності та комфорту в період сезону низьких температурних умов. Велика кількість функціональних кишень надає додаткові опції для зберігання інструментів і дрібниць. Посилення колін із тканини кордура збільшує зносостійкість і довговічність комбінезона. Петля для інструментів і кишеня для лінійки полегшують доступ до необхідних інструментів. Еластичні підтяжки з регулюванням забезпечують ідеальну посадку, а стьобана внутрішня підкладка зберігає тепло в найхолодніших умовах.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-03-720-26-36 - Тканина: 65% polyester / 35% cotton - Щільність тканини: 250±5 г/м² Технічний опис виробу: - велика кількість функціональних кишень: бічна кишеня на блискавці з додатковою кишенею для телефону на липучці, дві накладні кишені, задня кишеня з клапаном, петля для інструментів, кишеня на блискавці - посилення колін з тканини кордура - еластичні підтяжки з регулюванням - стьобана внутрішня підкладка - потрійний внутрішній та паховий шов

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Нафта і газ - Переробна промисловість - Гірничодобувна промисловість - Автомобільний ринок запасних частин - Хімічна промисловість - Машини та обладнання - Дорожні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page