top of page

Штани зимові SARA WORKWEAR GROM WINTER

Штани утеплені робочі SARA WORKWEAR GROM WINTER виготовлені із суміші бавовни та поліестеру з додаванням вуглецевого волокна, що забезпечує міцність та стійкість до розривів та тривалий термін служби.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Вогнесійкі властивості
- Електростатичні властивості
- Високоякісні матеріали
- Світловідбивні елементи

ОПИС ПРОДУКТУ

SARA WORKWEAR GROM WINTER - зимова колекція, яка забезпечить належний тепловий комфорт при роботі в умовах низьких температур. Колекція пропонує широкий асортимент захисного вогнестійкого та електростатичного одягу, який гарантує безпеку на робочому місці. Відповідає чинним стандартам і має необхідні сертифікати. Цей тип захисного одягу, призначений для захисту тіла користувача, під час зварювання та споріднених процесів зі схожими небезпеками. А також для захисту користувача від бризок (дрібних крапель розплавленого металу), від короткочасного контакту з полум'ям, від теплового випромінювання електричної дуги, що використовується під час зварювання та пов'язаних з ним процесів, а також для мінімізації можливості ураження електричним струмом у разі короткочасного випадкового контакту з електричними провідниками під напругою приблизно до 100 вольт постійного струму за нормальних умов зварювання. Штани утеплені поясні робочі SARA WORKWEAR GROM виготовлені із суміші бавовни та поліестеру з додаванням вуглецевого волокна, що забезпечує міцність та стійкість до розривів та тривалий термін служби. Мають контрастну прошивку вогнетривкою ниткою. Двоколірна модель зі світловідбивними смужками, що підвищують видимість робітника в умовах недостатнього освітлення. Практичні кишені для зберігання необхідних для роботи речей підвищує функціональність виробу.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Виробник: SARA (Польща) - Артикул: 1-05-830-71-50 - Тканина: 75% polyester / 24% cotton / 1% antistatic fibre - Щільність тканини: 260±5 г/м² Технічний опис виробу: - застібка на ґудзиках - пояс з внутрішньою еластичною стрічкою для регулювання об'єму - дві врізні кишені, приховані клапанами, застібаються з боків - посилення колін - на штанинах пришита світловідбивна стрічка шириною 2,5 см - внутрішня вогнезахисна підкладка - прошивка вогнестійкою контрастною ниткою

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN ISO 13688:2016 EN ISO 11611:2015 EN ISO 11612:2015 EN 1149-5:2018 EN 13034

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільна промисловість - Будівництво - Машинобудування - Виготовлення металу - Авіаційна промисловість - Складальний конвеєр - Складання металевих деталей та компонентів - Маніпуляції з металевими деталями або предметами з гострими або нерівними краями - Лиття - Лиття пластику під тиском

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page