top of page

Беруші багаторазові детекторні дротові SKYTEC EPR03

Багаторазові детекторні беруші унікальної форми потрійного конуса, з'єднані між собою на легким, але міцним пластиковим шнуром. SNR 30 дБ. Як шнур, так і беруші містять металеві елементи, що забезпечує їхню повну помітність на металодетекторі. Використовуються в харчовій промисловості.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 30 дБ
- Кожна пара упакована в індивідуальну упаковку
- Багаторазове використання
- Унікальна форма потрійного конуса
- Дротові (шнур дозволяє зручно вішати беруші на шию)
- Помітність на металодетекторі

ОПИС ПРОДУКТУ

Багаторазові беруші унікальної форми потрійного конуса, з'єднані між собою на легким, але міцним пластиковим шнуром. SNR 30 дБ. Розроблені для щільного та комфортного прилягання. М'який і гнучкий матеріал TPR легко вставляється у вушний канал та забезпечує ефективне прилягання, покращуючи рівень захисту. Шнур дозволяє зручно вішати беруші на шию, коли вони не потрібні, і швидко вставляти їх знову, коли це необхідно. Як шнур, так і беруші містять металеві фрагменти, що забезпечує їхню повну помітність.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 30 дБ - Дротові - ідеально підходять для багаторазового використання протягом дня - Кожна пара берушей EPR03 упакована в індивідуальний пакет - Висока ефективність, високий комфорт - Унікальна форма потрійного конуса - Стильне яскраве кольорове покриття - Виготовлені з дуже м'якого матеріалу (TPR) для підвищеного комфорту - Багаторазові та довговічні - Можна мити водою

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво продуктів харчування - Нафта і газ - Автомобільна промисловість - Автомобільні дороги та інфраструктура - Аерокосмічна промисловість - Виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page