top of page

Беруші детекторні дротові SKYTEC EP20

Дротові беруші SKYTEC EP20 конічної форми. Виготовлені з м'якого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищеного комфорту. Як шнур, так і беруші містять металеві фрагменти, що забезпечує їхню повну помітність на металодетекторі. Ідеальні для харчової промисловості. SNR 34 дБ.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 34 дБ
- Кожна пара упакована в індивідуальну упаковку
- Висока ефективність, високий комфорт
- Конічний дизайн
- Помітність на металодетекторі

ОПИС ПРОДУКТУ

Дротові беруші SKYTEC EP20 конічної форми. Виготовлені з м'якого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищеного комфорту. Як шнур, так і беруші містять металеві фрагменти, що забезпечує їхню повну помітність на металодетекторі. Ідеальні для харчової промисловості. SNR 34 дБ Розроблені для щільного та комфортного прилягання. М'який і гнучкий матеріал легко вставляється у вушний канал та забезпечує ефективне прилягання, покращуючи рівень захисту. Шнур дозволяє зручно вішати беруші на шию, коли вони не потрібні, і швидко вставляти їх знову, коли це необхідно. 200 пар в коробці.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 34 дБ - Дротові - ідеально підходять для багаторазового використання протягом дня - Кожна пара берушів упакована в індивідуальну упаковку - Висока ефективність, високий комфорт - Новий, унікальний конічний дизайн - Стильне синє покриття робить їх придатними для харчової промисловості - Легкий, але міцний пластиковий шнур - Виготовлені з м'якого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищеного комфорту - Використовуйте просту дію "скрутіть, вставте, закрутіть", щоб вставити беруші - Повна інтеграція з іншими ЗІЗ - 200 пар в коробці

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво продуктів харчування - Нафта і газ - Автомобільна промисловість - Автомобільні дороги та інфраструктура - Аерокосмічна промисловість - Виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page