top of page

Беруші дротові SKYTEC EP12

Беруші SKYTEC EP12 мають конічний дизайн, що робить їх найпростішими у використанні серед усіх існуючих сьогодні на ринку. Вони виготовлені з м'якого, яскравого поліуретанового (ПУ) матеріалу для підвищення комфорту та покращення ефективності. З'єднані між собою на протилежних кінцях легким, але міцним пластиковим шнуром. SNR 34 дБ.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 34 дБ
- Дротяні - ідеально підходять для багаторазового використання протягом дня
- Висока продуктивність та комфорт
- Виготовлені з м'якого поліуретану (PU) для підвищеного комфорту

ОПИС ПРОДУКТУ

Беруші SKYTEC EP12 мають конічний дизайн, що робить їх найпростішими у використанні серед усіх існуючих сьогодні на ринку. Вони виготовлені з м'якого, яскравого поліуретанового (ПУ) матеріалу для підвищення комфорту та покращення ефективності. З'єднані між собою на протилежних кінцях легким, але міцним пластиковим шнуром. Шнур дозволяє зручно вішати беруші на шию, коли вони не потрібні, і швидко вставляти їх знову, коли це необхідно. SNR 34 дБ.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 34 дБ - Дротяні - ідеально підходять для багаторазового використання протягом дня - Кожна пара вкладишів упакована в індивідуальну упаковку - Висока ефективність, високий комфорт - Новий, унікальний конічний дизайн - Стильне яскраве покриття - Виготовлені з м'якого поліуретану (PU) для підвищеного комфорту - Повна інтеграція з іншими ЗІЗ - 200 пар в коробці

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво продуктів харчування - Нафта і газ - Автомобільна промисловість - Автомобільні дороги та інфраструктура - Аерокосмічна промисловість - Виробництво

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page