top of page

Беруші одноразові SKYTEC EP21

Одноразові беруші SKYTEC EP21 мають чудову унікальну нову форму «дзвоника». Виготовлені з м'якого, яскравого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищення комфорту та покращення видимості. SNR 37 дБ.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму SNR 37 дБ
- Висока ефективність, високий комфорт
- Новий, унікальний дизайн у формі дзвіночка
- Повна інтеграція з іншими ЗІЗ

ОПИС ПРОДУКТУ

Одноразові беруші SKYTEC EP21 мають чудову унікальну нову форму «дзвоника». Виготовлені з м'якого, яскравого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищення комфорту та покращення видимості. SNR 37 дБ. Щоб забезпечити швидке та ефективне прилягання до вуха, виконайте прості дії: "скрутіть, вставте, закрутіть".

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 37 дБ - Кожна пара берушів упакована в індивідуальну упаковку - Висока ефективність, високий комфорт - Новий, унікальний дизайн у формі дзвіночка - Стильне яскраве покриття - Виготовлені з м'якого поліуретанового (PU) матеріалу для підвищеного комфорту - Використовуйте просту дію "скрутіть, вставте, закрутіть", щоб вставити беруші - Повна інтеграція з іншими ЗІЗ.

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Кузовні майстерні та ремонтні майстерні - Виробництво продуктів харчування - Будівництво - Знесення - Інжиніринг - Кування, пресування або штампування - Ливарне виробництво - Загальне виробництво - Обслуговування автомобільних доріг - Автомобільне виробництво - Продукти харчування та напої - Електроніка, побутова техніка

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page