top of page

Каска захисна SKYTEC E-MAN 4000

Високоякісна каска SKYTEC E-MAN 4000 з сучасним дизайном, яка захищає від короткочасного випадкового контакту з електричними провідниками. Оснащена запатентованою системою Crashbox та повністю висувним щитком для додаткового захисту від ударів та спалаху електричної дуги.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Захисту від ударів та спалаху електричної дуги
- Висувний прозорий щиток для всього обличчя
- 6-точкова текстильна підвісна стрічка
- 4-точкові саморозстібне кріплення підборідного ременя
- Захищає від спалаху електричної дуги до 4 кА

ОПИС ПРОДУКТУ

Високоякісна каска SKYTEC E-MAN 4000 з сучасним дизайном, яка захищає від короткочасного випадкового контакту з електричними провідниками. Оснащена запатентованою системою Crashbox та повністю висувним щитком для додаткового захисту від ударів та спалаху електричної дуги. Функції захисту: Crashbox - запатентована система поглинання удару з подвійними стінками підвищує безпеку користувача. Захищає від спалаху електричної дуги до 4 кА. 6-точкові текстильні підвісний ремень розподіляє силу в разі удару та забезпечує оптимальну посадку і комфорт. 4-точкові саморозстібні кріплення підборідного ременя забезпечують розстібання підборідного ременя, коли досягається гранична сила тяги, щоб уникнути удушення. Інтегрований, повністю висувний прозорий захисний козирок виготовлений з високоякісного полікарбонату і захищає все обличчя. Флісова пов'язка у стандартній комплектації для підвищеного комфорту при носінні. М'яке наголив'я з кнопкою зручно та легко регулюється однією рукою, навіть у рукавичках.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Матеріал каркасу: виготовлений з акрилонітрил-бутадієн-стиролу (ABS), стабілізованого ультрафіолетовим випромінюванням, який завдяки своїй високій щільності є дуже стійким матеріалом. - Бічні отвори: 30 мм для додаткових аксесуарів. - Термін експлуатації: до 5 років (якщо не має пошкоджень). - Аксесуари: доступний широкий асортимент аксесуарів - Кольори: доступні кілька комбінацій кольорів корпусу каски та вкладиша Сrashbox - Вага: 852 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT)

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво - Автомобільні дороги та інфраструктура - Електромонтажні роботи

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page