top of page

Каска захисна SKYTEC RADIUS FULL BRIM

Захисна каска RADIUS FULL BRIM - це нова інноваційна модель, яка забезпечує посилений всебічний захист завдяки повному обтюратору. Будучи однією з найстильніших та найлегших промислових захисних касок на ринку, RADIUS забезпечує відмінний захист від ударів і підвищену особисту безпеку завдяки унікальній системі поглинання енергії удару "Crashbox inside".

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Відмінні показники поглинання ударів
- Регульоване наголів'я
- Різні варіанти кольорів для легкої ідентифікації на місці
- Широкий асортимент аксесуарів

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисна каска RADIUS FULL BRIM - це нова інноваційна модель, яка забезпечує посилений всебічний захист завдяки повному обтюратору. Будучи однією з найстильніших і найлегших промислових захисних касок на ринку, RADIUS забезпечує відмінний захист від ударів і підвищену особисту безпеку завдяки унікальній системі поглинання енергії удару "Crashbox inside". RADIUS доступний в декількох варіантах: корпус з ABS або ПНД. Може буті з вентиляційними отворами або без. Може мати повний, зменшений або стандартний козирок; регульоване наголів'я із застібкою або храповиком. Всі версії доступні в різних кольорах для легкої ідентифікації на місці та з широким асортиментом аксесуарів.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Забезпечує 360-градусний захист від падаючих предметів, виступів і погодних умов без погіршення видимості. - Crashbox Inside оптимізує розподіл енергії при ударі, щоб звести до мінімуму передачу сили на голову. - Вентильований корпус для промислового використання - Доступний варіант без вентиляції (електроізольований) - Корпус шолома виготовлений з HDPE - Має отвори (30 мм) для аксесуарів - 6-точкова текстильна підвіска - Регульоване наголів'я з храповиком - Доступні аксесуари та запасні частини - Зроблено в Європі - Розмір: 53-62 - Вага: 236 г / 324 г - Доступний в 4 кольорах

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT)

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво - Логістика - Електротехніка - Комунальне господарство - Лісове господарство

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page