top of page

Каска захисна SKYTEC ROCKMAN С6

Каски ROCKMAN C6 підходять для захисту голови працівників в сфері будівництва, лісового господарства, електротехнічних робіт та загального використання. Модель має 6-точкову текстильну підвісну стрічку і доступна з системою регулювання наголів'я за допомогою штифтового замка або храповика. Модель має вентиляційні отвори.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Відмінні показники поглинання ударів
- Саморозстібні кріплення підборідного ременя
- Стійкий до подряпин
- Легко регулюється за допомогою храповика

ОПИС ПРОДУКТУ

Каски серії ROCKMAN мають безліч опцій і функцій, які задовольняють широкий спектр застосувань. Відповідає стандартам ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT). Каски ROCKMAN важать трохи більше 300 г, вони надзвичайно зручні та надійно прилягають до голови, що дає змогу користувачеві відчувати себе впевнено під час роботи. Доступні в декількох колірних варіантах та з безліччю аксесуарів. Ми впевнені, що ви знайдете каску ROCKMAN, яка ідеально підійде для вашого персоналу Каски ROCKMAN C6 підходять для захисту голови працівників в сфері будівництва, лісового господарства, електротехнічних робіт та загального використання. Модель має 6-точкову текстильну підвісну стрічку і доступна з системою регулювання наголів'я за допомогою штифтового замка або храповика. Модель має вентиляційні отвори.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

12 вентиляційних отворів Корпус шолома з ПНД або ABS (залежно від моделі) Прорізи (30 мм) для аксесуарів для захисту слуху або очей 6-точкова текстильна підвісна стрічка Наголов'я, що регулюється застібкою або храповиком (залежить від моделі) Флісова пов'язка від поту 4-точкові саморозстібні кріплення підборідного ременя Жолоб для дощу Стандартний козирок (2,5 см) Зроблено в Німеччині Вага: 295г (ПНД) / 335г (ABS) Кольори: доступна в 6 кольорах

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT)

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво - Логістика - Електротехніка - Комунальне господарство - Лісове господарство

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page