top of page

Каска захисна SKYTEC ROCKMAN E6

Каски ROCKMAN E6 підходять для будівництва, лісового господарства, електротехнічних робіт та загального використання. Модель має 6-точковий текстильний підвісний ремінь. Включає опцію для електриків і для захисту від нагрівання та розплавленого металу (TE6). Доступні з системою регулювання наголів'я за допомогою штифтового замка або храповика. Модель без вентиляції.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Захист від нпапруги
- Відмінні показники поглинання ударів
- Саморозстібні кріплення підборідного ременя
- Стійкий до подряпин
- Легко регулюється за допомогою храповика

ОПИС ПРОДУКТУ

Каски серії ROCKMAN мають безліч опцій і функцій, які задовольняють широкий спектр застосувань. Відповідає стандартам ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT). Каски ROCKMAN важать трохи більше 300 г, вони надзвичайно зручні та надійно прилягають до голови, що дає змогу користувачеві відчувати себе впевнено під час роботи. Доступні в декількох колірних варіантах та з безліччю аксесуарів. Ми впевнені, що ви знайдете каску ROCKMAN, яка ідеально підійде для вашого персоналу ROCKMAN E6 підходить для будівництва, лісового господарства, електротехнічних робіт та загального використання. Модель має 6-точковий текстильний підвісний ремінь. Включає опцію для електриків і для захисту від нагрівання та розплавленого металу (TE6). Доступні з системою регулювання наголів'я за допомогою штифтового замка або храповика. Модель без вентиляції. Легко регулюється за допомогою храповика: доступний з храповим механізмом, який дозволяє легко регулювати шолом однією рукою - навіть у захисній рукавичці. Стійкий до подряпин: матове покриття верхньої частини шолома захищає поверхню шолома при зберіганні догори дном. Саморозстібні кріплення підборідного ременя: вбудовані в наголів'я гачки дозволяють автоматично відстібати підборідний ремінь у разі примусового зняття шолома з голови. 6-точковий текстильний підвісний ремінь: розподіляє зусилля в разі удару та забезпечує оптимальну посадку і комфорт, припасовуючись до голови користувача. 4-точкові саморозстібні кріплення підборідного ременя: забезпечують розстібання підборідного ременя при досягненні граничного зусилля, щоб уникнути удушення. Захист шиї: збільшена конструкція задньої частини корпусу забезпечує кращий захист потилиці.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Матеріал: виготовлений з первинного гранульованого уф-стабілізованого поліетилену (ПНД) або акрилонітрил-бутадієн-стиролу (ABS) - залежно від моделі (ABS є більш стійким матеріалом завдяки своїй більшій щільності). Дощовик: збирає дощову воду, що стікає з корпусу шолома Бокові щілини (30 мм): для аксесуарів, таких як захист слуху та козирки Кольори: доступно до 6 варіантів кольорів Вага: 315 г (ПНД)/ 340 г (ABS)

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 397:2017 (EN 397:2012 + A1:2012' IDT)

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Виробництво - Логістика - Електротехніка - Комунальне господарство - Лісове господарство

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page