top of page

Навушники захисні SKYTEC SOTA МH2

Високоефективний, зручні протишумові навушники, середнього рівня ослаблення (SNR 30 дБ), що кріпиться на шолом. MH2 має м'які амбушури, сумісні з захисними шоломами Skytec Radius та Rockman.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 30 дБ
- Низькопрофільна конструкція чашок
- Великі амбушури забезпечують комфортну посадку та носіння
- Легко встановлюються в потрібне положення за допомогою механізму фіксації

ОПИС ПРОДУКТУ

Враховуючи ризики втрати слуху, спричиненої шумом, дуже важливо, щоб ефективність засобів захисту слуху поєднувалися з комфортом у використанні протягом робочого дня. Тому, комфорт, ефективність і практичність є ключовими факторами, які лежать в основі нашої нової серії захисних навушників SKYTEC SOTA. Високоефективний, зручні протишумові навушники, середнього рівня ослаблення (SNR 30 дБ), що кріпиться на шолом. MH2 має м'які амбушури, сумісні з захисними шоломами Skytec Radius та Rockman.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 30 дБ - Низькопрофільна конструкція чашок - Великі амбушури дозволяють вільно пристосовуватися до більшості вух - Легко встановлюються в потрібне положення за допомогою механізму фіксації для роботи або відпочинку - Навушники з низьким тиском, але високою ефективністю - Якісне глянцеве покриття для легкого догляду - Стильний зелено-чорний дизайн - Сумісність із касками Skytec Radius та Rockman

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Аерокосмічна галузь - Котельні - Розливні установки - Компресори - Ремісничі роботи - Свердління бетону - Виробництво - Харчова промисловість - Важка промисловість - Обробка заліза - Гірничодобувна промисловість - Нафта і газ - Пневматичні інструменти - Транспорт - Комунальне та дорожнє господарство - Технічне обслуговування

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page