top of page

Навушники захисні SKYTEC SOTA HH5

Зручні, високоефективні протишумові навушники SKYTEC SOTA HH5, що кріпиться на шолом. Модель HH5 має м'які амбушури та сумісні із захисними касками SKYTEC RADIUS та ROCKMAN. SNR 32 дБ.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 32 дБ
- Низькопрофільна конструкція чашок
- Великі амбушури забезпечують комфортну посадку та носіння
- Легко встановлюються в потрібне положення за допомогою механізму фіксації

ОПИС ПРОДУКТУ

Враховуючи ризики втрати слуху, спричиненої шумом, дуже важливо, щоб ефективність засобів захисту слуху поєднувалися з комфортом у використанні протягом робочого дня. Тому, комфорт, ефективність і практичність є ключовими факторами, які лежать в основі нашої нової серії захисних навушників SKYTEC SOTA. Зручні, високоефективні протишумові навушники SKYTEC SOTA HH5, що кріпиться на шолом. Модель HH5 має м'які амбушури та сумісні із захисними касками SKYTEC RADIUS та ROCKMAN. SNR 32 дБ.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 32 дБ - Низькопрофільна конструкція чашок - Великі амбушури дозволяють вільно пристосовуватися до більшості вух - Легко встановлюються в потрібне положення за допомогою механізму фіксації для роботи або відпочинку - Навушники з низьким тиском, але високою ефективністю - Якісне глянцеве покриття для легкого догляду - Стильний помаранчево-чорний дизайн - Сумісність із касками Skytec Radius та Rockman

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Аерокосмічна галузь - Котельні - Розливні установки - Компресори - Ремісничі роботи - Свердління бетону - Виробництво - Харчова промисловість - Важка промисловість - Обробка заліза - Гірничодобувна промисловість - Нафта і газ - Пневматичні інструменти - Транспорт - Комунальне та дорожнє господарство - Технічне обслуговування

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page