top of page

Навушники захисні SKYTEC SOTA L1

Низькопрофільні, легкі протишумові навушники SKYTEC SOTA L1 з низьким рівнем зниження шуму ідеально підходить для захисту в діапазоні 80 - 85 дБ. Модель L1 має м'які амбушури і гнучке м'яке наголів'я. Повністю регулюються для забезпечення комфортної посадки для більшості розмірів голови.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 23 дБ
- Низькопрофільна конструкція чашок
- Великі амбушури забезпечують комфортну посадку та носіння
- М'яке, міцне наголов'я забезпечує тривалий комфорт

ОПИС ПРОДУКТУ

Враховуючи ризики втрати слуху, спричиненої шумом, дуже важливо, щоб ефективність засобів захисту слуху поєднувалися з комфортом у використанні протягом робочого дня. Тому, комфорт, ефективність і практичність є ключовими факторами, які лежать в основі нашої нової серії захисних навушників SKYTEC SOTA. Низькопрофільні, легкі навушники з низьким рівнем зниження шуму ідеально підходить для захисту в діапазоні 80 - 85 дБ. Модель L1 має м'які амбушури і гнучке м'яке наголів'я. Повністю регулюються для забезпечення комфортної посадки для більшості розмірів голови. Зниження шуму - SNR 23 дБ.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR 23 дБ - Низькопрофільна конструкція чашок - Великі амбушури для комфортної посадки та носіння - М'яке, міцне наголов'я забезпечує тривалий комфорт - Низький рівень зниження шуму підходить для захисту на першому рівні дії - Синій колір робить їх ідеальними для використання на харчових підприємствах

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівельні майданчики - Ремісничі роботи - Інжиніринг - Харчова промисловість - Обробка заліза - Комунальні послуги та - Обслуговування автомобільних доріг - Нафта і газ - Транспорт

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page