top of page

Навушники захисні SKYTEC SOTA N4

Захисні протишумові навушники SKYTEC SOTA N4 мають дротяну стрічку, яка легко кріпиться навколо шиї, що робить їх ідеальним варіантом для носіння з захисною каскою. Вони забезпечують більшу ефективність у порівнянні з традиційними навушниками, що кріпляться на каску. М'які амбушури та регульоване наголівне кріплення забезпечують надійну та комфортну посадку.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Зниження шуму - SNR 32 дБ
- Низькопрофільна конструкція чашок
- Великі амбушури забезпечують комфортну посадку
- Легке регулювання на голові завдяки м'якому регульованому ремінцю
- Стильний дизайн

ОПИС ПРОДУКТУ

Враховуючи ризики втрати слуху, спричиненої шумом, дуже важливо, щоб ефективність засобів захисту слуху поєднувалися з комфортом у використанні протягом робочого дня. Тому, комфорт, ефективність і практичність є ключовими факторами, які лежать в основі нашої нової серії захисних навушників SKYTEC SOTA. Захисні протишумові навушники SKYTEC SOTA N4 мають дротяну стрічку, яка легко кріпиться навколо шиї, що робить їх ідеальним варіантом для носіння з захисною каскою. Вони забезпечують більшу ефективність у порівнянні з традиційними навушниками, що кріпляться на каску. М'які амбушури та регульоване наголівне кріплення забезпечують надійну та комфортну посадку. SNR (зниження шуму при правильному носінні) 32 дБ.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- SNR (зниження шуму при правильному носінні) 32 дБ - Низькопрофільна конструкція чашок - Великі амбушури забезпечують комфортну посадку - Легке регулювання на голові завдяки м'якому регульованому ремінцю - Стильний зелено-чорний дизайн - Якісне глянцеве покриття для легкого догляду - Повна інтеграція з іншими ЗІЗ - Зберігає ефективність при використанні з захисними шоломами

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 352-1:2018 ДСТУ EN 352-2:2018

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

-Аерокосмічна галузь -Котельні, розливні установки, компресори -Буріння бетону -Виробництво -Харчова промисловість -Важка промисловість -Обробка чавуну -Гірничодобувна промисловість -Нафта і газ -Пневматичні інструменти -Транспорт -Комунальне та дорожнє господарство -Технічне обслуговування

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page