top of page

Окуляри захисні RILEY LIGERA

Надлегкі захисні окуляри RILEY LIGERA поєднують у собі максимальну зручність та комфорт носіння з сучасним спортивним дизайном. Завдяки високій ударостійкості, захисту від подряпин і запотівання, UV400 всередині і зовні, окуляри витримують вплив безлічі типових умов робочого середовища. Повноцінний захист по всьому периметру забезпечує оптимальний захист очей і зору.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Надлегкі: 16,5 г
- Витончений спортивний дизайн, інтегрована носова частина
- Завушники подвійної форми з TPE для максимального прилягання та комфорт
- Лінзи з подвійним покриттям UV400 проти подряпин та запотівання
- Вигнуті лінзи забезпечують оптимальний зір та повний захист по всьому периметру

ОПИС ПРОДУКТУ

Надлегкі захисні окуляри RILEY LIGERA поєднують у собі максимальну зручність та комфорт носіння з сучасним спортивним дизайном. Завдяки високій ударостійкості, захисту від подряпин і запотівання, UV400 всередині і зовні, окуляри витримують вплив безлічі типових умов робочого середовища. Повноцінний захист по всьому периметру забезпечує оптимальний захист очей і зору. Вигнуті лінзи забезпечують широке поле зору. Вага окулярів становить лише 16,5 г, що робить захисні окуляри RILEY LIGERA надзвичайно легкими та комфортними для використання протягом всього робочого дня. Мають покриття ARIDA, яке забезпечує 100% захист від UVA/UVB до 400 нм. Покриття преміум-класу нанесено з обох боків лінз, що забезпечує більшу стійкість до подряпин і водяної пари та чіткість зору для працівників, які працюють на відкритому повітрі. Вологовідштовхувальне покриття на зовнішній поверхні допомагає запобігти прилипанню крапель води до лінз. Внутрішня поверхня лінз також має властивості проти запотівання.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

Спортивні та легкі тоновані захисні окуляри з полікарбонатними лінзами RILEY LIGERA: - Витончений дизайн з лінзами base-curve-10 та інтегрованими носовими упорами - Широке поле зору - Завушники з подвійною формою та наконечниками з термопластичного еластомеру (TPE) для зручного прилягання та комфорту - Захист від низькоенергетичних ударів - Захист від ультрафіолетового випромінювання UV400 - Підходять для використання при екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Вологовідштовхувальне покриття лінз ARIDA - Вага: 16.5 г Лінза: 10 мм; полікарбонат. Вага: 16,5 г Носова частина: термопластичні еластомери (TPE). Міцні та гнучкі, з надійною та зручною посадкою Завушники: TR90 термопластик (TPE), суцільнолиті

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page