top of page

Окуляри захисні RILEY AREZZO

Залишайтеся захищеними, не відчуваючи дискомфорту та обтяження з захисними окулярами RILEY AREZZO. Тонка конструкція забезпечує низький профіль на обличчі, а повністю регульований наголовний ремінець допомагає знайти ідеальну посадку. Ці захисні окуляри мають цілісні лінзи, які забезпечують широке поле зору та ефективний захист очей від ударів і бризок рідини. Для захисту від крапель рідини та від ударів.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Надтонкий дизайн
- М'яка комфортна рама з ПВХ
- Повністю регульований поворотний наголовний ремінь
- Вага: 56 г

ОПИС ПРОДУКТУ

Залишайтеся захищеними, не відчуваючи дискомфорту та обтяження з захисними окулярами RILEY AREZZO. Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. Покриття TECTON забезпечують виняткову стійкість до запотівання, а також відмінну стійкість до подряпин і стирання.Наноситься на обидві сторони лінз і є стандартним для більшості моделей RILEY. Ідеально підходить для тих, хто працює в приміщенні, потребує чіткості зору і бажає максимізувати термін служби своїх захисних окулярів. Компактні та легкі захисні окуляри для захисту від крапель рідини, а також від ударів. Низькопрофільний дизайн розширює поле зору, а зручна посадка гарантується завдяки повністю регульованому наголовному ремінцю.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Захист від крапель рідини, а також від ударів. - Закриті захисні окуляри з міцними лінзами з полікарбонату - Легка оправа з TPE - Ультратонкий дизайн - Повністю регульований наголовний ремінець з поворотними дужками - Прозорі лінзи для роботи в різних сферах - Захист від ударів середньої енергії - Підходить для використання при екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Захищає від потрапляння рідин - Покриття лінз TECTON, стійке до подряпин і запотівання - Вага: 56 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Будівництво - Охорона здоров'я - Логістика - Виробництво - Комунальні послуги - Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page