top of page

Окуляри захисні RILEY ARION

Захисні окуляри R RILEY ARION забезпечують чудовий комфорт та ефективний захист очей. Індивідуальна щільна посадка легко досягається завдяки нахиленим бічним дужкам та іншим м'яким елементам. М'яке ущільнення TPE навколо оправи підвищує комфорт і захищає від пилу та бруду. Мають стильний та яскравий дизайн.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Одношарова ширококутна лінза
- М'який ущільнювач з підкладкою з TPE підвищує комфорт і захист
- Регулювання нахилу завушників допомагає налаштовувати комфортну посадку
- Двоколірні дужки з гнучкими кінцями покращують загальне прилягання
- Додатковий наголовний ремінець покращує герметичність та посадку

ОПИС ПРОДУКТУ

Захисні окуляри R RILEY ARION забезпечують чудовий комфорт та ефективний захист очей. Індивідуальна щільна посадка легко досягається завдяки нахиленим бічним дужкам та іншим м'яким елементам. М'яке ущільнення TPE навколо оправи підвищує комфорт і захищає від пилу та бруду. Мають стильний та яскравий дизайн. Прозорі лінзи забезпечують точне розпізнавання кольорів та ідеально підходять для роботи в приміщеннях і на вулиці в умовах нормальної та низької освітленості. Сірі лінзи зменшують яскравість, щоб мінімізувати втому очей в умовах помірної та яскравої освітленості, що робить їх ідеальними для денного носіння та роботи на відкритому повітрі. Покриття TECTON забезпечує виняткову стійкість до запотівання, а також відмінну стійкість до подряпин і стирання. Це покриття наноситься на обидві сторони лінз і є стандартним для більшості моделей RILEY. Ідеально підходить для тих, хто працює в приміщенні, потребує чіткості зору і бажає максимізувати термін служби своїх захисних окулярів.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Захисні окуляри з одношаровими лінзами для панорамного огляду - М'яке ущільнення TPE навколо оправи підвищує комфорт і захищає від пилу та бруду - Нахильні дужки дозволяють користувачеві налаштувати посадку - М'які заушники з TPE забезпечують комфорт і надійну посадку - Додатковий наголовний ремінець для більшого комфорту та безпеки - Прозорі лінзи підходять для роботи в різних умовах - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання в екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Неметалевий корпус для роботи в зонах, вільних від металів - Покриття TECTON забезпечує захист від подряпин і запотівання - Захист від ультрафіолету - Поставляється з мішечком для зберігання з мікрофібри - Вага: 35 г

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page