top of page

Окуляри захисні RILEY CYPHER

Ексклюзивна модель захисних окулярів RILEY CYPHER - це інноваційний дизайн у поєднанні з максимальним захистом і функціональністю для користувача. Витончена оправа з м'якими завушниками для максимального комфорту. Доступні у 6 варіантах лінз.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

- Спортивний стиль
- М'яке, регульоване протиковзке перенісся
- Двоколірні завушники з гнучкими кінчиками з TPE покращують посадку та комфорт
- Поставляються з мішечком для зберігання з мікрофібри
- Унікальні бічні дужки з аеродинамічними прорізами

ОПИС ПРОДУКТУ

Ексклюзивна модель захисних окулярів RILEY CYPHER має 8-камерну оправу з м'якими завушниками для максимального комфорту. Інноваційний дизайн у поєднанні з максимальним захистом і функціональністю для користувача. Виконані в спортивному стилі. Завдяки витонченому спортивному дизайну, ці захисні окуляри RILEY CYPHER допоможуть вам залишатися в безпеці і виглядати добре. Вони також надзвичайно зручні, з м'якою регульованою переніссям і гнучкими дужками, що забезпечують надійну фіксацію навколо носа і вух. Сірі лінзи забезпечують захист очей від ударів, а покриття TECTON 400 захищає від подряпин і запотівання.

ДЕТАЛІ ТОВАРУ

- Спортивні тоновані захисні окуляри з полікарбонатними лінзами - Захист від низькоенергетичних ударів - Підходять для використання при екстремальних температурах від -5°C до +55°C - Покриття лінз TECTON 400 забезпечує стійкість до подряпин і запотівання - UV400 для захисту від ультрафіолетових променів - М'яке, регульоване перенісся для надійного прилягання - Заушники з гнучкими наконечниками з TPE для відмінної посадки та комфорту - Заушники з аеродинамічними прорізами для вентиляції - Поставляються з мішечком для зберігання з мікрофібри - Вага: 22 г Базова лінза: 10 мм Вага: 22 г Лінза: Основа з полікарбонату; двокомпонентна, вирізана лінза Оправа: напіврамна конструкція з полікарбонату Носова частина: термопластична гума (TPR). М'яка універсальна посадка Завушники: тверда частина – полікарбонат; м'який наконечник для скроні – TPE; скроня, відлита за технологією коаксіального лиття під тиском Ефективність: - Електрична дуга короткого замикання - Бризки розплавленого металу - Стійкість до подряпин частинками вогню - Стійкість до запотівання

СТАНДАРТИ

ДСТУ EN 166:2017 EN 166:2001, IDT

ГАЛУЗІ ЗАСТОСУВАННЯ

- Автомобільні дороги та інфраструктура - Автомобільна промисловість - Будівництво - Виробництво - Дім і сад

ЗАПРОСИТИ ДОКУМЕНТИ АБО ДЕТАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ПРОДУКТ 

В нас найкраща команда працівників, яка швидко та професійно  допоможе вам з вибором продукції згідно ваших потреб та з радістю надасть інформацію по продуктах, які вас зацікавили.

bottom of page